PRINSJESDAGONTBIJT | DE MAATSCHAPPIJ

19
sep
7:30
Burgerzaal | Zutphen

Tijdens het ontbijt neemt Rob de Wijk, onafhankelijk expert op het gebied van internationale veiligheid bij het instituut Clingendael, de gasten mee over de toestand in de wereld.

De bedreigingen van het terrorisme, de spanningen in het Midden-Oosten, de opkomst van onberekenbare autocraten. De wereld lijkt steeds onveiliger. Rob zal dat allemaal voor ons kunnen duiden, in historisch perspectief plaatsen en natuurlijk zijn verwachtingen uitspreken voor de nabije toekomst. Kortom, een bijeenkomst die je niet wilt missen!

Verder organiseren de gemeente Zutphen en de Maatschappij de prijsvraag: 'Zjobs, win & begin'. Ondernemers en werkgevers van Zutphen worden uitgedaagd met creatieve en innovatieve plannen te komen waarmee meer mensen aan het werk komen in Zutphen. Voor de uitvoering hiervan zijn prijzen beschikbaar. De 1e is € 10.000, de 2e € 5.000 en de 3e € 2.500.

Een jury onder leiding van wethouder Annelies de Jonge zal de beste vijf plannen selecteren. Deze vijf mogen een korte presentatie geven bij het prinsjesdagontbijt waarna alle aanwezigen mogen stemmen en zo de winnaar bepalen. 

Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Zichtbaar vanaf: 
donderdag, juni 29, 2017