Nieuws

11-09-2017

Samenwerking Albert Heijn en FactorWerk

Duurzame baankansen, werkervaring en een leeromgeving voor mensen die vallen onder de Participatiewet. Dat is waar supermarktketen Albert Heijn én FactorWerk gezamenlijk voor gaan. Delta werkt, UWV en Het Plein zijn partners van FactorWerk.

05-09-2017

Workshops ‘FactorLeren werkt!’ dinsdag 3 oktober

De eerste ‘FactorLeren werkt!’, gehouden op dinsdag 16 mei, was zeer succesvol’, aldus Sanne Schaap, consulent bij Delta en één van de initiatiefnemers. Op verzoek van de ruim 70 deelnemers organiseert Delta op dinsdag 3 oktober vanaf 17.00 uur bij Delta de tweede ‘FactorLeren werkt!’

21-08-2017

Regionale aanpak leidt tot succesvolle innovatie in begeleiding naar werk

Hoogleraar en onderzoeker Roland Blonk: ‘Regionale aanpak werkt het beste; werk samen met onderwijs en regionale werkgevers en sluit aan bij hun waarden. Verbeter de ontwikkeling van kennis over begeleiding van mensen naar werk en benut die ook.’ TNO-onderzoekers Roland Blonk en Cees Wevers schreven samen de whitepaper Inclusieve innovatie in de regio.

21-06-2017

Werkmarkt 'Aan de slag in Lochem' werkt!

Lochemse werkgevers uit verschillende branches waren aanwezig om met ruim 90 werkzoekenden in gesprek te gaan. Dat werd volop gedaan. 'Het is prettig om een persoonlijk gesprek met een werkgever te hebben, dat werkt echt veel beter dan alleen je CV opsturen', aldus een van de deelnemers. Zaterdag 17 juni werd de eerste Werkmarkt in Lochem gehouden.

20-06-2017

Brand Oil scoort Zilveren Haring

Tijdens de Zutphense Haringparty op vrijdag 16 juni ontvingen de directeuren Arjen Sietsma en Cor Brandsma van Brand Oil uit handen van de burgemeester  Annemieke Vermeulen de Zilveren Haring. Deze begeerde prijs is dit jaar voor een familiebedrijf dat op meerdere terreinen belangrijk voor Zutphen is.

24-05-2017

Nieuwe ambassadeur van team Lochem

Het team Lochem is weer op volle sterkte! Ingrid de Pagter, wethouder van de gemeente Lochem is de nieuwe ambassadeur en vormt samen met de coaches René Ali, adviseur werkgeversdiensten UWV en IJbelina Vogelzang, jongerencoach Het Plein de kern van team Lochem.

22-05-2017

Burgemeester Brummen huldigt ondernemer van het jaar: Ronald Smit

Ronald Smit, directeur Ferrocal in Brummen én winnaar van de MVO vakjuryrprijs, mag zich ‘Ondernemer van het jaar 2017 noemen’. De uitreiking van deze jaarlijkse prijs vond plaats bij de netwerkbijeenkomst 'Brummen Onderneemt' voor lokale ondernemers op dinsdagmiddag 16 mei in het gemeentehuis Brummen. Smit ontving uit handen van burgemeester Van Hedel de bijhorende zilveren legpenning en oorkonde.

11-05-2017

Delta werkt graag samen

Delta is de trotse werkgever van 900 werknemers uit de gemeente Bronckhorst, Brummen, Lochem, Voorst en Zutphen. Onze werknemers zijn net als iedereen opzoek naar waardering, ondersteuning en plezier in hun werk. Dit wordt hen geboden binnen een krachtig netwerk van ruim 200 werkgevers.

21-04-2017

Werkzoekenden 'In Gesprek' met ondernemers bij de gemeente Lochem

'In Gesprek’ is een gesprek tussen kandidaten en ondernemers, waarbij de inzet, het talent van de kandidaat is. Niet het uitwisselen van CV’s, maar het gesprek voeren over werkkansen en werkzaamheden met een werkgever. ‘In Gesprek’ vond donderdag 13 april bij de gemeente Lochem plaats.

23-03-2017

Kottelenberg neemt afscheid van zijn Lochem

Jan Kottelenberg, onze ambassadeur en wethouder van de gemeente Lochem  nam 21 maart afscheid van zijn Lochem. ‘Afscheid nemen is niet mijn sterkste kant. Maar als ik het dan toch doe, dan wil ik het volgende meegeven: vertrouwen, verbinden en loslaten daar waar het kan. Dan ontstaan er mooie burgerinitiatieven’, aldus Kottelenberg die na 11 jaar wethouderschap vertrekt om 7 april als burgemeester van Neder-Betuwe aan de slag te gaan.

Pagina's