Competitie

Ranglijst

Competitie nieuws

11-09-2017

Samenwerking Albert Heijn en FactorWerk

Duurzame baankansen, werkervaring en een leeromgeving voor mensen die vallen onder de Participatiewet. Dat is waar supermarktketen Albert Heijn én FactorWerk gezamenlijk voor gaan. Delta werkt, UWV en Het Plein zijn partners van FactorWerk.

05-09-2017

Workshops ‘FactorLeren werkt!’ dinsdag 3 oktober

De eerste ‘FactorLeren werkt!’, gehouden op dinsdag 16 mei, was zeer succesvol’, aldus Sanne Schaap, consulent bij Delta en één van de initiatiefnemers. Op verzoek van de ruim 70 deelnemers organiseert Delta op dinsdag 3 oktober vanaf 17.00 uur bij Delta de tweede ‘FactorLeren werkt!’

21-08-2017

Regionale aanpak leidt tot succesvolle innovatie in begeleiding naar werk

Hoogleraar en onderzoeker Roland Blonk: ‘Regionale aanpak werkt het beste; werk samen met onderwijs en regionale werkgevers en sluit aan bij hun waarden. Verbeter de ontwikkeling van kennis over begeleiding van mensen naar werk en benut die ook.’ TNO-onderzoekers Roland Blonk en Cees Wevers schreven samen de whitepaper Inclusieve innovatie in de regio.

Recente acties

11/09/2017

Team Lochem

Fabian in beeld bij 2GetThere coaching

Coach IJbelina heeft het CV van Fabian gedeeld met 2GetThere coaching. 2GetThere coaching is een peer-to-peer coachtraject van, voor en door jongeren en jongerencoaches om de verbinding met de maatschappij te maken en uitval te voorkomen.
11/09/2017

Team Lochem

Welkom Fabian bij het team Lochem!

Fabian komt ons team versterken en is op zoek naar een baan in de zorgverlening!
8/09/2017

Team Olympia Zutphen

Joost van Rijn aan de slag als schilder in proefplaatsing

Veel succes Joost in deze nieuwe functierichting