Nieuws

07-03-2018

Team Olympia winnaar van de ondernemerscompetitie Scoort 2017/2018

Team Olympia, met ambassadeur Rob Wagenvoort en coaches Sanne Schaap en Rob Enzerink hebben met overtuiging gewonnen. ‘We zijn super trots op het eindresultaat en we gaan gewoon op dezelfde voet verder om samen zoveel mogelijke duurzame werkplekken te realiseren voor mensen op zoek naar werk’, aldus Wagenvoort, directeur van Olympia uitzendbureau Zutphen.

21-06-2017

Werkmarkt 'Aan de slag in Lochem' werkt!

Lochemse werkgevers uit verschillende branches waren aanwezig om met ruim 90 werkzoekenden in gesprek te gaan. Dat werd volop gedaan. 'Het is prettig om een persoonlijk gesprek met een werkgever te hebben, dat werkt echt veel beter dan alleen je CV opsturen', aldus een van de deelnemers. Zaterdag 17 juni werd de eerste Werkmarkt in Lochem gehouden.

20-06-2017

Brand Oil scoort Zilveren Haring

Tijdens de Zutphense Haringparty op vrijdag 16 juni ontvingen de directeuren Arjen Sietsma en Cor Brandsma van Brand Oil uit handen van de burgemeester  Annemieke Vermeulen de Zilveren Haring. Deze begeerde prijs is dit jaar voor een familiebedrijf dat op meerdere terreinen belangrijk voor Zutphen is.

24-05-2017

Nieuwe ambassadeur van team Lochem

Het team Lochem is weer op volle sterkte! Ingrid de Pagter, wethouder van de gemeente Lochem is de nieuwe ambassadeur en vormt samen met de coaches René Ali, adviseur werkgeversdiensten UWV en IJbelina Vogelzang, jongerencoach Het Plein de kern van team Lochem.

22-05-2017

Burgemeester Brummen huldigt ondernemer van het jaar: Ronald Smit

Ronald Smit, directeur Ferrocal in Brummen én winnaar van de MVO vakjuryrprijs, mag zich ‘Ondernemer van het jaar 2017 noemen’. De uitreiking van deze jaarlijkse prijs vond plaats bij de netwerkbijeenkomst 'Brummen Onderneemt' voor lokale ondernemers op dinsdagmiddag 16 mei in het gemeentehuis Brummen. Smit ontving uit handen van burgemeester Van Hedel de bijhorende zilveren legpenning en oorkonde.

11-05-2017

Delta werkt graag samen

Delta is de trotse werkgever van 900 werknemers uit de gemeente Bronckhorst, Brummen, Lochem, Voorst en Zutphen. Onze werknemers zijn net als iedereen opzoek naar waardering, ondersteuning en plezier in hun werk. Dit wordt hen geboden binnen een krachtig netwerk van ruim 200 werkgevers.

21-04-2017

Werkzoekenden 'In Gesprek' met ondernemers bij de gemeente Lochem

'In Gesprek’ is een gesprek tussen kandidaten en ondernemers, waarbij de inzet, het talent van de kandidaat is. Niet het uitwisselen van CV’s, maar het gesprek voeren over werkkansen en werkzaamheden met een werkgever. ‘In Gesprek’ vond donderdag 13 april bij de gemeente Lochem plaats.

23-03-2017

Kottelenberg neemt afscheid van zijn Lochem

Jan Kottelenberg, onze ambassadeur en wethouder van de gemeente Lochem  nam 21 maart afscheid van zijn Lochem. ‘Afscheid nemen is niet mijn sterkste kant. Maar als ik het dan toch doe, dan wil ik het volgende meegeven: vertrouwen, verbinden en loslaten daar waar het kan. Dan ontstaan er mooie burgerinitiatieven’, aldus Kottelenberg die na 11 jaar wethouderschap vertrekt om 7 april als burgemeester van Neder-Betuwe aan de slag te gaan.

28-02-2017

Successen mogen gevierd worden!

En dat hebben we samen op Valentijnsdag in Het Koelhuis gedaan. Samen ruim 160 enthousiaste gasten kijken wij terug op een zeer geslaagd sociaal event! Om nog even na te genieten hebben we een mooie 'aftermovie'. Met de highlights van de avond, de winnaars en uiteraard van het dubbelspel van het gelegenheidsduo Jacco Eltingh en Henk Hölscher. 

15-02-2017

Winnaars MVO awards bekend op valentijnsdag

14 februari is door avondvoorzitter Jacco Eltingh bekend gemaakt wie de meest sociale ondernemers zijn in de regio Zutphen-Brummen-Voorst en Lochem-Bronckhorst. De winnaars van de MVO award zijn Iwan Göbel van Burton Car Company (Zutphen) en Kasper Vrielink van het gelijknamige dakwerkbedrijf (Vorden). Ronald Smit van Ferrocal (Brummen) en Freddy Evers van Inhetgroen (Baak) zijn de winnaars van de MVO vakjuryprijs. De uitreiking vond plaats op Valentijnsdag, 14 februari 2017 in Het Koelhuis.

Pagina's