Team Burton Car Company

Iwan Göbel, ambassadeur van team Burton Car Company en zijn broer Dimitri zijn de grondleggers van Burton Car Company. Tijdens hun studie, HEAO (Iwan) en Kunstacademie (Dimitri), ontstond de liefde voor de lelijke eend. Al snel werd de ene Eend omgebouwd tot een Pick-up en de andere tot een Lomax en ook verkocht. Inmiddels is het uitgegroeid tot één van de mooiste en succesvolste 2CV shops van de wereld,webshop met werkelijk alles op voorraad, werkplaats, showroom en een revisie afdeling.

In 2000 werd de nieuwe sportauto BURTON, uiteraard gebouwd op het chassis van de 2CV, geïntroduceerd op de Nederlandse markt. In aantallen is Burton Car Company de grootste sportwagenfabrikant van Nederland, ooit. Iwan zet zich samen met zijn team in voor MVO en duurzaam ondernemen in de breedste zin voor de regio. 'Zutphen is the place to be voor innovatieve ondernemers!' Dit team supporten? Dat kan hier!
 

Ondernemers uit de regio’s Zutphen, Lochem en Bronckhorst zetten zich als ambassadeur in om werk te vinden voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij worden daarbij geassisteerd door een ervaren coach van Delta en Het Plein.

Ambassadeur

Iwan Göbel

Ambassadeur
Burton Car Company
Spelers zijn werkzoekenden. Door samen te spelen kunnen zij van elkaar leren en elkaar helpen bij het krijgen van een transfer naar een bedrijf!

Spelers

Als spelers bij een bedrijf zijn geplaatst, komen ze hier te staan.

Transfers

Meryem

Zakelijke dienstverlening

Erik

Zakelijke dienstverlening

Harm

Horeca / toerisme / recreatie