Brand Oil scoort Zilveren Haring

Tijdens de Zutphense Haringparty op vrijdag 16 juni ontvingen de directeuren Arjen Sietsma en Cor Brandsma van Brand Oil uit handen van de burgemeester  Annemieke Vermeulen de Zilveren Haring. Deze begeerde prijs is dit jaar voor een familiebedrijf dat op meerdere terreinen belangrijk voor Zutphen is. In enkele decennia heeft de familie een onderneming neergezet die niet alleen bekend was in Zutphen, maar ook in de regio en uiteindelijk in heel Nederland. In veel verenigingen, instellingen en clubs speelden zij daarnaast een rol van betekenis niet alleen door hen actief te sponsoren, maar ook door er zelf actief in deel te nemen.

Brand Oil|
Sinds januari 2017 is Brand Oil onderdeel van Varo Energy. De ruim 80 Brand Oil en amiGo tankstations handelen onder de bestaande merknamen. Samen met het bestaande Varo-netwerk, dat stations onder de naam Argos exploiteert,  beheert de onderneming ruim 170 tankstations in Nederland en Duitsland.

Haringparty Zutphen
Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt tijdens de Zutphense Haringparty aan het een persoon, bedrijf of instelling die een significante bijdrage heeft geleverd om Zutphen 'op de kaart' te zetten.De Zutphense Haringparty is een jaarlijks netwerk event voor meer dan 300 ondernemers en hun relaties uit Zutphen en omgeving. Het evenement werd dit jaar voor de 14e keer georganiseerd.