Kottelenberg neemt afscheid van zijn Lochem

Jan Kottelenberg, onze ambassadeur en wethouder van de gemeente Lochem  nam 21 maart afscheid van zijn Lochem. ‘Afscheid nemen is niet mijn sterkste kant. Maar als ik het dan toch doe, dan wil ik het volgende meegeven: vertrouwen, verbinden en loslaten daar waar het kan. Dan ontstaan er mooie burgerinitiatieven’, aldus Kottelenberg die na 11 jaar wethouderschap vertrekt om 7 april als burgemeester van Neder-Betuwe aan de slag te gaan.
Lochem Scoort
Coaches IJbelina Vogelzang en René Ali nemen afscheid van hun toegewijde ambassadeur. 'Weet wel dat we in bedrijvencompetitie Banenmotor op de tweede plek staan', drukt IJbelina Jan Kottelenberg op het hart. Kottelenberg geeft aan dat zijn opvolger Ingrid de Pagter gaat voor het evennaren van het succes. 
Zutphen Scoort ambassadeur spreekt Lochem Scoort ambassadeur toe

Voordat Kottelenberg zelf aan het woord kwam, werd hij toegesproken door Pieter Bas ter Maat-fractievoorzitter CDA, Annelies de Jonge-wethouder Zutphen en ook ambassadeura van het team Zutphen Scoort en tot slot door Sebastiaan van ’t Erve-burgemeester van Lochem. Annelies de Jonge memoreerde haar collega als een bruggenbouwer in de regio en dat hij er altijd van bewust is dat besturen mensenwerk is. ‘Jan geeft mensen, collega’s en burgers, de ruimte waardoor je je al snel comfortabel voelt’, aldus De Jonge.
Lees hier het artikel van het LochemsNieuws