Team Olympia winnaar van de ondernemerscompetitie Scoort 2017/2018

Tijdens het succesvolle netwerkevent bij Delta werkt! met als rode draad sociale werkgelegenheid is ook de winnaar van de ondernemerscompetitie ‘Samen scoren met MVO’ bekend gemaakt. Team Olympia, met ambassadeur Rob Wagenvoort en coaches Sanne Schaap en Rob Enzerink hebben met overtuiging gewonnen. ‘We zijn super trots op het eindresultaat en we gaan gewoon op dezelfde voet verder om samen zoveel mogelijke duurzame werkplekken te realiseren voor mensen op zoek naar werk’, aldus Wagenvoort, directeur van Olympia uitzendbureau Zutphen.

Samen scoren met MVO
Helaas was Rob Wagenvoort niet in de gelegenheid om de winnaarsschaal op 14 februari zelf in ontvangst te nemen. Sanne Schaap en Rob Enzerink hebben de honneurs waargenomen. Later hebben zij de winnaarsschaal overhandigd aan de winnende ambassadeur Rob Wagenvoort. Samen hebben de teams Lochem, Olympia, Kimenai-Samen sterker!, Burton Car en Zutphen 73 reguliere werkplekken, 6 werkervaringsplaatsen, 29 proefplaatsingen, 5 stageplaatsen en 18 opleidingstraject gerealiseerd. Kortom; samen werken werkt en heeft de ondernemerscompetitie totaal 131 werkplekken en opleidingen opgeleverd. ‘Een resultaat waar de ambassadeurs en coaches van Delta, Het Plein en UWV trots op kunnen zijn. En het allerbelangrijkste; geweldig dat 137 werkzoekende een weer een stap richting de arbeidsmarkt hebben gemaakt’, aldus Hölscher! Henk Hölscher en directeur Inntel Hotels Utrecht (voorheen Zutphen) en winnaar van de vorige ondernemerscompetitie van Scoort.

Socialer ondernemen met Scoort

Scoort is een social community voor én door MVO organisaties in de regio waar Delta werkt! actief is om sociaal ondernemerschap te stimuleren en om samen meer kansen te creëren voor werkzoekenden. Op Scoort kunnen MVO organisaties met elkaar netwerken, kennis en ervaring delen en projectmatig samenwerken. Want samen werken én scoren werkt! We nodigen alle organisaties die ook willen scoren met sociaal ondernemen dan ook van harte uit om zich aan te melden voor ‘Samen scoren met MVO’. Ook in de regio Deventer en Apeldoorn zetten MVO organisaties zich op deze wijze in.

Doe ook mee! Nieuwsgierig naar het verslag van de complete avond? Maak dan hier de tijdreis naar 14 februari jongstleden.