Werkzoekenden 'In Gesprek' met ondernemers bij de gemeente Lochem

'In Gesprek’ is een gesprek tussen kandidaten en ondernemers, waarbij de inzet, het talent van de kandidaat is. Niet het uitwisselen van CV’s, maar het gesprek voeren over werkkansen en werkzaamheden met een werkgever. ‘In Gesprek’ vond donderdag 13 april bij de gemeente Lochem plaats. De werkgevers Julia B.V., Match4u, Safan, Circulus Berkel en Kimenai Installatiebeheer waren aanwezig. De vertegenwoordigers van de eerste vier staan van links naar rechts op de foto.

‘In Gesprek’
De kandidaten gaan groepsgewijs ‘In Gesprek’ met alle ondernemers met als doel een werkplek te vinden. Door als groep met een werkgever in gesprek te gaan, leert iedereen van elkaars vraagstelling alsook van de presentatie. René Ali, adviseur UWV en vormt samen zijn collega's en met de accountmanagers van Delta en Het Plein het Werkgevers Servicepunt | regio Zutphen vertelt: ‘Kandidaten kunnen op deze manier hun netwerk verbreden en presentatietechnieken in de praktijk brengen. Ondernemers ervaren het als zeer nuttig en krijgen zo een beter beeld van ons werkzoekendenbestand.'

Meer weten over een bijeenkomst ‘In Gesprek’? Neem dan contact op met René Ali via rene.ali [at] uwv.nl van het Werkgevers Servicepunt | regio Zutphen.